Skip to main content

KØDRETTER

FLÆSKESTEG

Flæskesteg, som vor mor lavede den, med sprød svær og det hele.. Med modificeret konsistens i kategorien ‘blød kost’.

Hent opskriften som PDF og del den meget gerne, hvis du kender nogle, der har behov for eller arbejder med synkevenlig mad.

OKSESTEG

En dejlig oksesteg, der kan serveres på utallige måder. Med modificeret konsistens i kategorien ‘blød kost’.

Hent opskriften som PDF og del den meget gerne, hvis du kender nogle, der har behov for eller arbejder med synkevenlig mad.

KOTELETTER

Basisopskrift på koteletter med modificeret konsistens i kategorien ‘blød kost’.

Hent opskriften som PDF og del den meget gerne, hvis du kender nogle, der har behov for eller arbejder med synkevenlig mad.

KYLLINGEBRYST

Basisopskrift på kyllingebryst, der kan serveres på utallige måder. Med modificeret konsistens i kategorien ‘blød kost’.

Hent opskriften som PDF og del den meget gerne, hvis du kender nogle, der har behov for eller arbejder med synkevenlig mad.

MØRBRADBØF

Endnu en livret fra Dysfagi Centret i modificeret konsistens, kategorien ‘blød kost’.

Hent opskriften som PDF og del den meget gerne, hvis du kender nogle, der har behov for eller arbejder med synkevenlig mad.

FLÆSKESTEG PÅ 1 TIME

Den helt driftsikre opskrift på flæskesteg baseret på MAJKENS gris. Easy peasy.. Modificeret konsistens i kategorien ‘blød kost’.

Hent opskriften som PDF og del den meget gerne, hvis du kender nogle, der har behov for eller arbejder med synkevenlig mad.

PÅLÆG

KOGTE ÆG

Et klassisk kogt æg, modificeret til dysfagiramte.

Hent opskriften som PDF og del den meget gerne, hvis du kender nogle, der har behov for eller arbejder med synkevenlig mad.

DESSERTER

PANNA COTTA

Synkevenlig og lækker dessert i kategorien ‘blød kost’.

Hent opskriften som PDF og del den meget gerne, hvis du kender nogle, der har behov for eller arbejder med synkevenlig mad.